Waarom een hangend tv meubel fijn is?

hangend tv meubel

Tegenwoordig heb je allerlei verschillende tv meubels die je kan aanschaffen, daarom kan het soms ook lastig zijn om de goede uit te kiezen. Wanneer je al jaren in een huis leeft waar de stijl bepaald is en je dan een nieuw tv meubel wilt, kan je dit meubel kiezen op het uiterlijk van het interieur nu. Maar als je gaat verhuizen of op jezelf gaat wonen begin je helemaal op nieuw en moet je dus ook allerlei nieuwe meubels uit gaan zoeken, waaronder een tv meubel. Nu worden bepaalde tv meubels meer gekozen dan andere, zo heb je een hangend tv meubel. Dit meubel hangt dus aan de muur, zonder pootjes of dat hij gewoon op de grond staat. 

Opbergruimte ja of nee?

Wanneer je een hangend tv meubel aan wilt schaffen heb je alsnog keus uit allerlei verschillende soorten, waardoor het alsnog moeilijk blijft. Wel is het slim om voor jezelf te bepalen hoe veel opberg ruimte je wilt in de kast en hoeveel je nodig hebt. Dit besluit dus ook hoeveel deurtjes je in de kast krijgt, of wat de verdeling is van open ruimtes en deurtjes. Je hebt namelijk tv meubels met drie verschillende ruimtes met een deurtje, zo worden alle spullen van elkaar gescheiden en heb je veel ruimte om allerlei dingen in op te bergen. Je kan er namelijk ook voor kiezen om een tv meubel uit te kiezen waar je een kleine ruimte hebt voor boek, afstandsbedieningen of boekjes die bij de tv horen bijvoorbeeld.

hangend tv meubel

Voordeel?

Een voordeel van een hangend tv meubel is dat de ruimte onder het meubel eigenlijk altijd stofvrij kan zijn. Doordat er ruimte onder het meubel tot de vloer is, kan je hier makkelijk stofzuigen en dweilen. Bij meubels met met pootjes zou er altijd stof opbouwen en kan je er moeilijker onderdoor met een stofzuiger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *