Veilig op hoogte werken

Kamersteiger

Heb je nog een oudere woning met hoge plafonds en muren, dan is behangen en schilderen vaak niet te doen met een ladder. Door gebruik te maken van een kamersteiger kun je niet alleen veilig op hoogte werken, het geeft je ook veel comfort. Omdat de steiger verkrijgbaar is in verschillende breedtes, kun je de plaats waar je staat zelf bepalen. Heb je veel materialen of gereedschappen nodig op de steiger, dan is een breed plateau een goede keuze.

Kamersteiger

Kies een geschikte steiger

Niet iedere steiger is geschikt voor alle werkzaamheden, voor grote werkzaamheden kun je het af met een grote rolsteiger. Heb je een kleinere klus thuis dan kun je uitstekend gebruik maken van een kamersteiger. Deze steiger is er speciaal voor gemaakt, om ook werkzaamheden te kunnen doen in huis zonder direct met een grote steiger te zitten waar je eigenlijk geen ruimte voor hebt. Net zoals de andere steigers, kun je wel met de steiger veilig op grote hoogte werken.

Voor iedere klus geschikt

Een kamersteiger is zo ideaal omdat je deze voor iedere klus in kunt zetten, door de wielen die onder de steiger zitten verplaats je makkelijk van de ene klus naar de andere klus. Of bij het schilderen of sausen van de wanden, op deze manier verplaats je met de werkzaamheden eenvoudig van de ene kant van de kamer naar de andere kant. De steiger rolt eenvoudig en is niet zwaar door het gebruik van aluminium, na afloopt vouw je het frame op om de steiger mee te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *