Taxatie Amersfoort, kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

logo

Behalve dat je bij Welkom Makelaars terecht kunt als je begeleiding wilt bij de aan- en verkoop van een woning, kun je er ook prima terecht voor het laten maken van een taxatie Amersfoort. En onderschat het belang van een taxatie niet. Sterker nog, als jij geen goedgekeurd taxatierapport kunt overleggen dan krijg je vaak geen financiering als je van plan bent een huis te kopen. Daarmee is het belang van een gevalideerd taxatierapport maar weer eens aangetoond. 

Onbetwist specialist op het gebied van taxaties

Taxatie in Amersfoort betekent dus contact zoeken met Welkom Makelaars. Als register makelaar-taxateur gelden zij als onbetwiste specialist op het gebied van het taxeren van huizen. Ze kunnen taxeren voor de particulier uiteraard, maar zeker ook voor banken en woningcorporaties. Door zaken te doen met de specialist in taxatie in Amersfoort weet je zeker dat je een gevalideerd taxatierapport in handen,. En dat is vaak de =harde eis van een kredietverstrekkers. Zij accepteren alleen een rapport van een erkend taxateur, en die vind je dus in Amersfoort. 

Waarom een taxatierapport?

Overigens kan het meerdere redenen hebben om een taxatierapport te laten maken door de expert in taxatie in Amersfoort. Bij een taxatie in Amersfoort wordt de waarde van de woning vastgesteld en doorgaans gebeurt dit bij de aan- en verkoop van een woning, als je dus in aanmerking wilt komen voor een financiering, voor het oversluiten van een hypotheek, als je in een echtscheiding ligt of als je een verlaging van de risicoklasse wilt. Het rapport van de specialist in Amersfoort voldoet aan de strenge kwaliteitseisen en richtlijnen en wordt door alle financiële instellingen geaccepteerd. Het zegt genoeg over de kwalitatief uitstekende dienstverlening die Welkom Makelaars kan bieden. 

Zeker niet de hoofdprijs

Zoals je al gewend bent bij de ondersteuning die de makelaar biedt bij de aan- en verkoop van een woning, rekent de specialist in taxatie in Amersfoort zeker niet de hoofdprijs voor het maken van een taxatie. De prijzen zijn altijd zeer scherp. Bij de makelaar in Amersfoort weten ze dat een huis kopen al duur genoeg is. Ook in dat opzicht komen ze je dus echt tegemoet.

makelaar

Altijd een gevalideerd en geaccepteerd taxatierapport

De specialist in taxatie in Amersfoort is er trots op dat het lid is van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en dat het ingeschreven staat bij makelaars register VastgoedCert. Daarnaast is het ook nog eens geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Bovendien mag de specialist in taxatie Veenendaal vanwege de inschrijving bij het Nederlands Woning Waarde Instituut ook NHG en NWWI taxaties uitvoeren. Uiteraard zijn de taxateurs uit Amersfoort breed georiënteerd en hebben ze kennis van de plaatselijke bestemmingsplannen en kennen ze ook de marktsituatie net als prijsontwikkelingen op hun duimpje. En zo is het dienstenpakket van de makelaar in Amersfoort heel erg breed. Je weet dus waar je moet zijn als je een makelaar zoekt die werkelijk van alle markten thuis is én die diensten aanbiedt tegen een concurrerende prijs. Juist ja, bij die in Amersfoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *