Snel de oorzaak achterhalen

lekdetectiebedrijf

Wanneer je druppels ergens ziet of nog erger straaltjes water, dan is er al een tijd een lekkage ergens. Misschien heb je op verschillende plaatsen wel druppels aan het plafond hangen, dan is het verstandig om heel snel te kijken waar de lekkage vandaan komt. Door een lekdetectiebedrijf in te schakelen, ben je er zeker van dat je snel de oorzaak hebt achterhaald en deze ook verholpen kan worden. Vak wordt de plaats van de lekkage als snel gevonden, zonder direct al te beginnen met hakken en breken. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de nieuwste methoden.

Nieuwe methode

Voorheen belde je een loodgieter die kwam kijken naar de ernst van de lekkage, hierop werd direct actie ondernemen en begonnen met zoeken naar de lekkage. Voordat de plaats werd gevonden, kon er al het een en ander zijn gesloopt, zeker met leidingen in de muur was dit het geval. Tegenwoordig komt er een lekdetectiebedrijf, die zeer nauwkeurig aan kan geven waar de lekkage zich bevindt. Geen hele sleuven die opengehakt hoeven te worden, met nauwkeurige apparatuur is de locatie zeer nauwkeurig te vinden. Ook bij grote oppervlakten als een dak werkt de techniek uitstekend om een lekkage op te sporen.

lekdetectiebedrijf

Is de methode voor iedere lekkage?

Een lekdetectiebedrijf kan in iedere ruimte of op ieder dak een lekkage vinden, of deze zich nu in de muur bevindt of ergens in het midden van een constructie. De constructie wordt als het ware blootgelegd, zodat er met speciale lasers doorheen kan worden gekeken op zoek naar de lekkage. Voordeel van deze methode is dat je niet eerst hoeft te breken om de binnenkant te kunnen bekijken, minder reparatie dus ook minder kosten voor herstelwerkzaamheden. Wil je weten hoe dit precies in zijn werk gaat, kun je contact opnemen met lekdetectiemoorman.nl voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *