Rolgordijn verduisterend, lekker donker.

rolgordijn verduisterend

Veelste  vroeg wakker elke dag? En maakt je dat helemaal gek? Dan is dit de oplossing. rolgordijn verduisterend je hele kamer dus nooit meer licht in je kamer. Dagen lang uitslapen is dus een droom die uitkomt. Dit soort constructies helpen je met het donker maken van je kamer, daardoor zou er dus absoluut geen licht meer in je kamer komen, de nadelen zijn daarvan wel dat je even moet uitkijken waar je loopt en dat je dus absoluut een lamp aan moet zetten als je je bed uitkomt. Dit soort constructies zijn er in zoveel maten, soorten en materialen, kleuren. Zoveel keuze dat er voor iedereen echt wel wat bij zit. 

rolgordijn verduisterend

Een rolgordijn verduisterend veel van je kamer, dit soort constructies worden gemaakt van een goede kwaliteit stof die niet te warm wordt zodat je overdag het ook dicht kan doen, hierdoor voorkom je dat het in de zomer enorm warm gaat worden in je kamer. Denk er dus goed aan om hem dicht te doen op warme dagen. De kwaliteit is zo gemaakt dat er dus ook geen brand ontstaat als de zon via het raam op staat. Helemaal brandproef dus. En dat in zoveel leuke kleurtjes, denk aan groen of blauw of heb je toch liever zwart? Het is belangrijk dat je goed de ramen afmeet en dus bekijkt wat de maten zijn, dit kan je meten met een rolmaat. Maar wist je dat ze ook bestaan in panterprint of andere leuke patroontjes. Voor elke kamer dus zeker iets. 

Naast dat je een rolgordijn verduisterend hebt, heb je ook gordijnen die precies de juiste hoeveelheid licht door laten, daardoor is de natuur toch nog je wekker en zou je dus wakker worden. Maar niet te veel. Zoveel keuze is er. Ga jij voor de donker of heb je liever toch nog wat licht? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *