Perfect voor kinderen om te spelen

Kunstgras is perfect voor kinderen om lekker op te spelen, geen vieze schoenen en kleding meer als er iemand valt. De ondergrond is ook lekker zacht, zodat je heerlijk kunt stoeien met elkaar. Heb je de luxe dat je kunt voetballen in de tuin, is het niet erg als je valt want jezelf bezeren zal niet snel gebeuren. Heb je echter speeltoestellen in de tuin of een trampoline en is de kans aanwezig dat je daar vanaf kan vallen? Valdemping aanbrengen in je tuin is hiervoor de perfecte oplossing. 

Zachter vallen

Misschien heb je er al eens eerder van gehoord, of weet je niet precies wat valdemping is? Bij grasengroenkunstgras.nl wordt gebruik gemaakt van kunststof platen, speciaal om de val te breken. Vaak wordt het ook gebruikt rondom speelveldjes of speeltoestellen van bepaalde hoogte, het is natuurlijk niet nodig om het in de hele tuin te laten plaatsen. Alleen op plaatsen die gevaarlijk zijn, en waar je van grotere hoogte kan vallen is het voldoende. 

Kies de geschikte plaats

Bij het leggen van kunstgras wordt er niet veel aan gedacht, toch is valdemping aan te raden als je kleine kinderen hebt die op speeltoestellen spelen in de tuin. Er wordt veel gedacht dat het niet plaatselijk aangelegd kan worden, verklein ook het risico op verwondingen of pijnlijke vallen tijdens het spelen in je tuin. De platen hebben een drainerende werking, hierdoor zal regenwater eenvoudiger weglopen in je tuin. Wil je meer informatie neem dan contact op met grasengroenkunstgras.nl. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *