Nieuw interieur en meubels

leren plankdrager

Heb je niet het geld om nieuwe meubels te kunnen kopen, maar wil je toch een totaal ander interieur? Met leren plankdrager kun je op een creatieve manier te werk gaan in je kamer, want je kunt de plankdrager ook gebruiken als handgreep voor je kastjes. Wel moet je dan de korte variant bestellen, in de webshop leren-handgreep.nl kun je namelijk zelf de maat doorgeven van de lengte. Schilder je kast opnieuw en bevestig een leren handgreep en je hebt zo weer een nieuw kastje.

leren plankdrager

Accessoires voor op de muur

Behalve een handgreep op een kastje, kun je een leren plankdrager ook perfect als decoratie gebruiken. Kies een leuke soort plank, en je hebt direct een heel andere sfeer in de kamer. De plankdragers kunnen tot wel 20 kg dragen, voldoende om leuke spulletjes op de plank te zetten. Wat voor kleuren je ook gebruikt in je interieur, je vindt altijd wel een mooie passende kleur bij leren-handgreep.nl om mooi mee te combineren. Maatwerk is zelfs mogelijk met een mooi motief op het leer.

Afwerken van de bevestiging

Natuurlijk wil je niet de schroeven zien zitten van de leren plankdrager, daar heeft leren-handgreep.nl ook iets op gevonden. Bestel de speciale afwerkdoppen voor de schroeven, deze zijn trouwens ook in speciale uitvoeringen verkrijgbaar. Op deze manier is je plankdrager perfect afgewerkt en kun je er optimaal van genieten. Kies voor een leuke set, zodat je ook weer van je woonkamer kunt genieten met je nieuwe moderne of stoere interieur. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *