Langer van je tuin genieten

huis

In ons koude kikkerlandje kunnen we helaas niet maandenlang achter elkaar genieten van onze tuin, het weer is vaak wisselvallig en ook komt er geregeld een bui regen over. Met een terrasoverkapping aan je woning kun je wel langer genieten van je tuin, bij het eerste de beste regenbuitje hoef je niet direct naar binnen toe. De verschillende modellen bij gumax.com zorgen ervoor, dat je voor ieder soort woning een passend model vind om van te genieten. 

Moderne of traditionele stijl

Een terrasoverkapping is beschikbaar in een moderne of traditionele stijl, de kleuren antraciet en wit kun je bij beide stijlen kiezen. Het soort dak kun je ook kiezen, ga je voor een glazen dak waar lekker veel daglicht door naar binnen komt of kies je voor een dak wat afgewerkt is met dakleer. Hierbij is de licht en warmtedoorlating beperkt, kies voor je eigen smaak en natuurlijk wat perfect bij je woning en tuin past. Verschillende accessoires maken je overkapping nog comfortabeler en luxer. 

terrasoverkapping

Geniet van een mooie lichtinval

Hoe smaller de dakpanelen zijn hoe minder daglicht er door het dak onder de terrasoverkapping komt, dankzij de aluminium profielen zijn brede overspanningen mogelijk wat goed is voor een optimale opbrengst van daglicht. Heb je in de zomer veel last van de zon onder de overkapping, dan kun je eventueel zonwering aan laten brengen door gumax.com om de warmte te beperken. Natuurlijk zijn er nog andere mogelijkheden, om het comfort en het gemak nog meer te vergroten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *