Landelijk wonen? Dit mag niet ontbreken in de woonkamer

Warm, knus en gezellig. Dat zijn drie eigenschappen die naar voren komen bij de landelijke woonstijl. Iedereen voelt zich thuis in deze woonstijl. Hoe zorg je ervoor dat je een landelijke woonstijl in jouw woonkamer creëert? Let er dan op dat het volgende niet ontbreekt in jouw woonkamer. 

Een haard

In een landelijke woonkamer kan de haard natuurlijk niet ontbreken. Een meubelstuk wat warmte, gezelligheid en sfeer brengt in je woning. Bij de haarden heb je onder andere de keuze uit een houtkachel, een elektrische haard en een gashaard. Hier heb je weer de keuze uit talloze types en merken haarden. Een aanrader die echt sfeer brengt in je woonkamer is de Dru Maestro 80/3. Dit pronkstuk van de Dru haarden past perfect in een landelijke woonstijl. 

Houten meubelen

Om de landelijke woonstijl echt naar voren te laten komen in je woonkamer is het misschien wel noodzakelijk om veel houten meubelen te plaatsen in je woonkamer. Hout zorgt voor het natuurlijke, maar ook het warme gevoel in je woonkamer. Hierbij kun je zelf overwegen of je het hout subtiel wil laten terugkomen door middel van kleine krukjes of decoratie, of dat je kiest om het hout terug te laten komen bij de grotere meubels, zoals bij de eettafel of kast. 

Plaids en kussens

De finishing touch in je landelijke woonkamer zijn de elementen die warmte en sfeer uitstralen. Hierbij kun je denken aan plaids en kussentjes. Met behulp van plaids en kussentjes plof je ontspannen neer op de bank en kun je met gemak de hele avond genieten van een avondje televisie kijken of van het vlammenspel van je haard 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *