Kies voor een Golfplaten dak 

golfplaten dak

Ben jij opzoek naar een goed en dak voor jouw overkapping? Kies dan voor een golfplaten dak! je hebt veel soorten en maten zodat jouw dak perfect komt te liggen. De platen zijn goed schoon te maken, vuil trekt er niet in. 

Hoe maak je het zelf?

Zorg dat je de goede maat golfplaat kiest anders kan je je hele dag op nieuw gaan maken. Bereken van te voren hoeveel platen je nodig hebt voor het dak dat je gaat leggen. Begin dan met het plaatsen van de platen, je begint rechts onder op het dak en werk verder naar links. Je betaald ongeveer tussen de 10 en de 20 euro per golfplaat. Om een golfplaten dak te laten vervangen kost het tussen de 15 en 20 euro per vierkante meter. Maak hierin dus de keuze of je het zelf wil leggen of een bedrijf je dak laat leggen. Als je een dak laat maken heb je de zekerheid dat het goed gelegd wordt. Natuurlijk als je het zelf legt, en je jezelf eerst goed informeert over hoe het moet kan je prima zelf dit dak leggen.

golfplaten dak

Soorten platen

De golfplaten voor jouw toekomstig dak, heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Je hebt Golfprofiel F, Golfprofiel H, golfprofiel A en Golfprofiel N. 

Verschillende soorten golfplaten voor een golfplaten dak zijn:

  • Golfplaat pvc
  • Golfplaat polyester
  • Golfplaat polycarbonaat
  • Golfplaat hagelbestendig
  • Golfplaat atlas

Je hoeft niet altijd losse platen te kopen, hiervoor moet je de precieze afmetingen van je dak weten. Je kan namelijk ook een rol van golfplaten kopen, je krijgt dan een lange rol mee, met de naar jou gekozen lengte. Zo kan je thuis de platen op maat maken en heb je sowieso de zekerheid dat alles gaat passen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *