Een 12 voudige stekkerdoos die voor de stroomt zorgt?

12 voudige stekkerdoos

Tegenwoordig zie je dat ieder huis vol staat met apparaten, maar die hebben natuurlijk ook stroom nodig. De laatste jaren zie je dat er in huizen steeds meer apparaten zijn, hierdoor kan het lastig zijn om alles stroom te geven. Als je dit probleem een beetje herkent is de 12 voudige stekkerdoos wellicht een optie, want deze kan heel veel apparaten voeden met stroom. Stekkerdozen zie je in erg veel gebouwen veel terug, maar die kunnen dan vaak maar twee apparaten voeden. Deze stekkerdoos heeft van zichzelf twaalf stopcontacten, hierdoor kan die een groot deel van jouw apparaten voorzien van stroom. Je kan natuurlijk nog altijd voor een andere stekkerdoos gaan, maar dit is waarschijnlijk de grootste op de markt.

12 voudige stekkerdoos

Te weinig stopcontacten?

De laatste jaren zie je dat mensen steeds meer apparaten in huis hebben, maar dat komt natuurlijk door de technologie die erg hard vooruit gaat. De iets oudere huizen hebben vaak veel te weinig stopcontacten in vergelijking met de huizen van nu, maar dat komt omdat toen er veel minder apparaten gebruikt worden. Je ziet ook dat er dus een veel huizen stekkerdozen zijn, maar dat zijn vaak maar drie voudige stekkerdozen. Als je veel stopcontacten wilt creëren is de 12 voudige stekkerdoos wellicht de oplossing, want die kan twaalf apparaten aan stroom voorzien. 

Hoe werkt het?

Stel dat je graag de 12 voudige stekkerdoos wilt is het wel handig als je weet hoe die werkt, want anders kan je hem niet gebruiken. Een stekkerdoos is eigenlijk een stekker met een doos aan het einde, maar in die doos zitten dan dus twaalf stopcontacten. Je hoeft alleen de stekker van de stekkerdoos in een stopcontact te doen, vervolgens kan je eventueel twaalf stekkers in de stekkerdoos doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *