De essentiële lampen voor een industriële decoratie.

Lampenspecialisten zullen je vertellen dat in een slaapkamer licht het belangrijkste is. Gelukkig heeft de industriële stijl veel te bieden qua licht en verlichting, ook bij Lampenhuis! Liefhebbers van decoratie zullen verwend worden met de keuze tussen plafondlampen, wandkandelaars en bedlampjes.

Een plafondlamp in industriële stijl

Met een plafondlamp kun je de kamer homogeen verlichten, dit geldt des te meer naarmate deze groter wordt. Zorg bij het kiezen van jouw lampen voor dat je lampen, ophangingen en kroonluchters in zwart, wit of zelfs zwart of blank metaal kiest voor een meer rauw effect. Je kunt industriële hanglampen gebruiken met draden met messing afwerking en zichtbare lampen. Als je je een doe-het-zelver voelt, kun je ook je eigen industriële kroonluchter maken.

Kleine decoratietip : gebruik zachtere lumen, met een kleur die enigszins naar geel neigt om een ​​meer ingetogen sfeer te creëren met een rustgevende gloed die een zeer charmante, verouderde uitstraling geeft.

Een bedlamp in industriële stijl

Een echte musthave bij Lampenhuis in elke respecterende industriële slaapkamer! Het warme en zachte licht dat door dit type armatuur wordt verspreid, creëert een zeer gezellige en warme sfeer, die prachtig contrasteert met de ruwe kant van vormstrippen die specifiek is voor de industriële stijl.

Bij het lezen van deze paar regels heb je per se aan een lamp op een nachtkastje gedacht. Hoewel er een aantal hele mooie bedlampjes in industriële of vintage stijl zijn, waarom zou je het concept dan niet een stap verder gaan en overgaan op industriële hanglampen. Lampenhuis biedt talloze opties met prachtige industriële hanglampen?

En Industriële hanglamp voor in de slaapkamer

Dit is misschien wel een van de meest industriële lampencategorieën die mogelijk zijn. Inderdaad, wie is er meer industrieel dan een gloeilamp die aan zijn kabel wordt blootgesteld en opgehangen? Op deze manier aangekondigd, lijkt de weergave misschien erg sober en niet erg esthetisch. Denk nog eens na, elektrische kabels zijn versierd en kunnen het uiterlijk aannemen van gevlochten touwen en huidige LED-lampen krijgen een vintage look door de roodachtige gloeidraden van oude gloeilampen te simuleren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *