Betrouwbare bediening voor je zonwering

Somfy buismotoren kopen

In Nederland kan het weer zo omdraaien, het ene moment heb je de zon in je woonkamer staan het andere moment regent het helaas weer. Nadeel hiervan is dat je op moet letten met zonwering dat deze niet uitgerold is terwijl het regent, met Somfy buismotoren kopen kun je dit voor zijn. De uiterst slimme motoren die je kunt laten voorzien van een regensensor, zorgen dat je zonwering op tijd wordt ingedraaid. Op deze manier heb je geen omkijken meer naar je zonwering.

Somfy buismotoren kopen

Meer luxe opties

Naast de regensensor kun je met Somfy buismotoren kopen nog meer profiteren van zeer handige sensoren, een sensor detecteert of er obstakels in de baan zitten van het scherm, is dit aan de orde dan zal de buismotor stoppen met het scherm in of uit te draaien. Op deze manier ben je er verzekerd van dat je scherm kapot zal gaan tijdens het in of uitdraaien. Dit geldt ook voor vorst, wordt er opgemerkt dat het scherm door vorst vastzit zal de motor niet in werking treden.

Specifieke eigenschappen

Bij Somfy buismotoren kopen is het van belang welke eigenschappen de motor heeft, hierbij is het formaat van de zonwering of de rolluiken natuurlijk wel essentieel. Hoe groter de uitval en breedte van je zonwering is, hoe meer vermogen de buismotor moet hebben om het scherm veilig te kunnen bedienen. Bij sunstyle-zonwering.nl kunnen de specialisten precies uitleggen wat er wel, en niet nodig is om een goede werking te garanderen van de producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *