Badkamer make over

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Of wil je jouw bestaande badkamer wellicht een nieuwe look geven? Ga je liever voor een bourgondische of een toch meer moderne look? Als je liever voor modern gaat, kun je wellicht beton ciré voor je badkamer overwegen. Met deze strakke look zorg je voor een heerlijk wellness gevoel, het moment dat je jouw badkamer binnenstapt.

Beton ciré

Misschien dacht je bij het lezen van beton ciré wat is het en kan ik het eten? Of misschien ben ik de enige die nog niet op de hoogte was van deze stijl van beton, kan ook natuurlijk. In ieder geval verklapt het woord beton al het een en ander. Beton ciré is een Franse uitvinding en betekent gewreven beton.

Beton ciré heeft een erg goede binding en is daarom waterdicht, roestvrij, naadloos en hierdoor dus onderhoudsvrij. Hierom is deze vorm van stukadoren niet alleen geschikt voor je badkamer, maar wordt het ook vaak gebruikt in de keuken, vloeren, open haarden en nog meer. Je hoeft je dus niet alleen te beperken tot de douche!

Badkamer

Buiten het feit om dat beton ciré voor je badkamer jou een luxe gevoel zal achterlaten, is het ook praktisch in verschillende opzichten. Het feit dat beton ciré naadloos is, maakt het bijna geheel onderhoudsvrij en zorgt ook voor extra hygiëne. Doordat er namelijk geen naden zijn waar vocht in kan blijven hangen, is er geen kans voor schimmelinfecties wat bij tegels met voegen wel mogelijk is.

Daarbij is beton ciré samengesteld uit uniek materiaal, wat ervoor zorgt dat het heel sterk is. Hierdoor is het nauwelijks te beschadigen, zeker als er een dubbele coating wordt bevestigd als extra bescherming. Hierdoor is het niet alleen krasbestendig, maar ook vuilwerend en waterafstotend. Wel is het belangrijk om te weten dat beton ciré muren en / of vloeren niet constant in aanraking mogen komen met water. Maar wanneer dit goed wordt bijgehouden, heb je erg lang plezier van jouw nieuwe badkamer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *