Alternatieven voor dure spullen in huis!

Aan je woning kun je heel wat geld uitgeven. Trends op het gebied van wonen volgen elkaar gauw op en dat kan je portemonnee waarschijnlijk allemaal niet bijbenen. Gelukkig hoef je lang niet altijd de volle mep ergens voor te betalen. In deze blog kijken we naar enkele alternatieven voor dure spullen. Zo heb jij voor een fractie van de prijs toch een mooi item in huis. Een item die echt iets toevoegt en waar je trots op kan zijn! 

Een stalen deur

De stalen deur is een ware trend de afgelopen paar jaar. Traditionele binnendeuren worden massaal vervangen voor stalen varianten. Een stalen deur oogt erg chique en luxe. Je waant je in een hotel (en dat in je eigen huis!). Stalen deuren zijn vaak zwart of wit van kleur. Tegenwoordig zijn stalen deuren ook verkrijgbaar in brons. Aan al dat moois hangt helaas ook een flink prijskaartje. Zie jij het niet zitten om de volle mep te betalen voor een stalen deur? Ga dan voor een alternatief! Kies voor een taatsdeur. Wil je naast deze taatsdeur ook andere deuren in jouw woning vervangen? Bekijk dan zeker even alle binnendeur aanbiedingen. Scheelt je een hoop geld! 

Accessoires 

Accessoires zorgen voor meer sfeer in huis. Tegelijkertijd zijn accessoires bij veel winkels erg duur. Wil je niet de hoofdprijs betalen voor nieuwe accessoires? Breng dan eens een bezoek aan de Kwantum! Bij de Kwantum worden replica’s van veel dure accessoires gemaakt. Voor een fractie van de prijs heb jij een set nieuwe accessoires in huis!

Zijn er nog alternatieven die jij kunt aanraden? Laat gerust weten. Op basis van jouw input kunnen we deze blog uitbreiden.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *